payleven

payleven geeft u de vrijheid om overal en altijd pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Het maakt niet uit waar u bent - in de zaak, op het terras of op de beurs - met onze oplossing kan eindelijk iedereen betalingen accepteren: gemakkelijk, betaalbaar en veilig. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het groeien van uw bedrijf, met de wetenschap dat uw financiën goed geregeld zijn. Onze klanten hebben altijd prioriteit en onze klantenservice staat dan ook klaar om u te helpen indien nodig.

bedrijfsprofiel payleven

Over payleven

payleven werd in 2012 opgericht. Met verschillende kantoren in Europa zijn we de pionier in de mobiele betalingswereld. Traditionele pinoplossingen zijn vaak duur, vereisen veel onderhoud en zijn meestal niet gericht op de specifieke behoeftes van kleine ondernemers. Dat terwijl consumenten eraan gewend zijn geraakt overal met betaalpas te kunnen afrekenen.

Bij payleven geloven we in innovatie, maar vinden we ook dat technologie vóór u moet werken, niet tegen u. Daarom hebben we gezorgd voor het grootst mogelijke gebruiksgemak, zodat u snel uw betaling kunt verwerken en niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan de techniek achter het product. Ons motto is niet voor niets: the smart way to get paid. payleven is momenteel verkrijgbaar in tien landen: Nederland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en Brazilië.

Marketing en communicatie vacatures bij payleven

Bekijk hieronder de vacatures van payleven die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij payleven.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef payleven jouw rating
1 2 3 4 5