Pay for People

Pay for People is een middelgrote en nog steeds snel groeiende organisatie, die de flexibele arbeidsverhoudingen van een grote diversiteit aan klanten stroomlijnt. De basis van de dienstverlening is 'payroll'. Medewerkers van deze bedrijven komen bij ons in dienst en wij lenen ze weer aan hen uit.

Pay for People

Over Pay for People

De naam Pay for People betekent letterlijk: loon, of beloning voor mensen. Maar voor ons betekent het veel meer. Bij Pay for People draait alles om mensen. We maken het ondernemen, leven en werken makkelijker. Voor klanten, collega’s en personeel. Geen bureaucratie, ‘kan niet’ bestaat niet.

Op een verfrissende en Rotterdamse wijze lossen we alles op. Als enige payroller ontwikkelen wij zelf onze software en web-portal, vandaar onze voorsprong en succes. Efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Wij zorgen voor een hogere productiviteit bij onze klanten.

Sinds het Rotterdamse Pay for People in het voorjaar van 2016 Holland Payroll (Heerenveen) en Smart Services (Amsterdam) overnam, is Pay for People Group een feit. Onder gezamenlijke vlag vormen de drie – met behoud van eigen identiteit – een uniek platform voor payrolling in het algemeen en backofficedienstverlening in het bijzonder. Met speciaal in eigen beheer ontwikkelde software, bedienen zij elk een specifiek deel van de markt. 


(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Pay for People

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij Pay for People in Rotterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Geef Pay for People jouw rating
1 2 3 4 5