PauwR Digital Marketing

Wij helpen Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes.

PauwR Digital Marketing

Werken bij PauwR

Wil je werken in een jonge, dynamische en kennisintensieve branche waar de ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen? Heb je een relevante studie afgerond en vind je het leuk om in het centrum van Tilburg te werken in een enthousiast team met digital marketing als gezamenlijke passie? PauwR is een snel groeiende organisatie en daarom willen we altijd in contact komen met jonge, goed opgeleide en gedreven marketeers met een passie voor online marketing.


Online marketing en communicatie vacatures bij PauwR

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van PauwR die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij PauwR in Tilburg!

08 jun 2016 1608 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PauwR Digital Marketing jouw rating
1 2 3 4 5