Oxilion

Oxilion is specialist in bedrijfskritische applicatiehosting. Dat betekent dat we proactief werken aan maximale snelheid, veiligheid en bereikbaarheid van applicaties en websites van onze klanten. Dat kunnen we volledig managed, zodat ze zich niet meer druk hoeven te maken wanneer een webshop (on)verwacht een piek te verwerken krijgt of door succes groter en groter wordt. Maar we werken ook voor duizenden enthousiaste hobbyisten en prosumers.

Oxilion

Over Oxilion

Onze droom is een wereld waarin informatietechnologie er is om mensen vleugels te geven. Onze missie is om met internetgerelateerde diensten en producten de voorwaarden te scheppen waarmee individuen, organisaties en ondernemingen kunnen excelleren. Wij zien onze kennis van techniek en beheer als een middel waarmee we anderen in staat kunnen stellen hun ambities waar te maken en daarbij boven zichzelf uit te stijgen.

Oxilion is op zoek naar ondernemende en talentvolle collega's die met ons willen werken aan het ontzorgen van 8.000 klanten, zoals OHRA, PostNL, FC Twente, Unicef, Tauw en Schuurman Schoenen.

08 dec 2015 1006 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Oxilion jouw rating
1 2 3 4 5