Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark is gevestigd op de historische Grebbeberg en bestaat al sinds 1932. Jaarlijks genieten hier bijna één miljoen gasten van een unieke combinatie van mooie, bedreigde diersoorten, een groene omgeving en spannende speelmogelijkheden voor kinderen.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Over Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark biedt haar gasten een unieke totaalbeleving die de verwachting van de gast ruim overtreft. Het dierenpark bestaat al sinds 1932 en is een van de grootste dierentuinen in Nederland. Ouwehands Dierenpark is een innovatieve duurzame organisatie waar mensen door een unieke totaalbeleving van entertainment, natuurbescherming, educatie en onderzoek zich vermaken, verwonderen, leren over de dieren en natuur in het algemeen.

Werken in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen is een dierenpark met prettige collega's, een gezellige werksfeer, flexibele werktijden en veel afwisseling. In een natuurlijke omgeving met prachtige dieren. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. We verwachten van je dat je je voor 100% inzet voor onze bezoekers. Want de bezoeker staat centraal in Ouwehands Dierenpark. Voor alle bezoekers moet een bezoek aan Ouwehands Dierenpark een onvergetelijke ervaring zijn. Heb jij het in je om dat te realiseren? Heb je service en kwaliteit op de eerste plaats staan? En ben je bereid er alles aan te doen om voor tevreden bezoekers te zorgen? Dan ben je van harte welkom om bij Ouwehands Dierenpark te werken.  

Bij Ouwehands Dierenpark staat de bezoeker centraal. Met z'n allen zetten we ons 100% in om van elke bezoeker een tevreden bezoeker te maken. Maar dat lukt natuurlijk alleen als je plezier hebt in je werk. Daarom besteden we bij Ouwehands Dierenpark ook veel aandacht aan jou als medewerker. Want jij en je collega's bepalen het succes van Ouwehands Dierenpark. Jouw inzet en enthousiasme waarderen we enorm. 

Marketing en communicatie vacatures bij Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Ouwehands Dierenpark Rhenen? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Ouwehands Dierenpark!

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ouwehands Dierenpark Rhenen jouw rating
1 2 3 4 5