Originals

Bevlogen door het communicatievak en met gevoel voor wat mensen drijft, versterkt Originals organisaties in hun communicatie. Met een uitgebreid netwerk van (online) communicatiespecialisten ondersteunen we dagelijks tal van opdrachtgevers bij het realiseren van hun communicatieambities.

Onlline marketing vacatures en communicatie vacatures via Originals

Over Originals

Bouwen aan relaties

Met onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven bouwen we aan bestendige relaties. Velen van hen weten ons al meer dan 10 jaar te vinden voor talloze uitdagingen op het vlak van communicatie. Het is geen uitzondering als onze communicatiespecialisten na verloop van tijd onze opdrachtgevers worden.

Gelijkwaardige samenwerking

Gelijkwaardigheid, respect en échte aandacht typeren de wijze waarop we met elkaar samenwerken. We hebben aan een half woord genoeg en weten uit ervaring welke kennis, competenties en eigenschappen belangrijk zijn. We sparren, klankborden of nemen stelling – altijd met de communicatieambities van de opdrachtgever voor ogen.

Onze aanpak

Opdrachtgevers kunnen rekenen op deskundig advies wanneer ze met hun communicatievraagstuk bij ons aankloppen. We bespreken op locatie de wensen, proeven de cultuur en adviseren over de juiste aanpak. Of dat nu gaat om inzet van complete teams van specialisten of vaste aanstelling van the best (wo)man for the job. We kijken niet sec naar het juiste specialisme, maar ook naar de personen daarachter. Mensen met inhoud, inzicht én inlevingsvermogen.

Wat kenmerkt een Original?

"Bij ons kun je terecht voor al je personele marketing- en communicatievraagstukken. Of het nu gaat om de werving en selectie van een marketeer of om de tijdelijke inzet van een communicatieadviseur of webredacteur. Onze opdrachtgevers variëren van brancheverenigingen tot verzekeraars en van gemeentes tot ziekenhuizen. Juist die variatie maakt dat ons werk iedere dag weer boeit. Meedenken met opdrachtgevers over hun marketing- en communicatievraagstukken. Adviseren over de inzet van online communicatieprofessionals, vast of tijdelijk. Kandidaten verder helpen in hun carrière. Of ervoor zorgen dat ze weer een mooi project op hun cv kunnen zetten. Dat maakt ons Originals." Het komt regelmatig voor dat een kandidaat die wij bemiddeld hebben bij een organisatie, later onze opdrachtgever wordt. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Het laat goed zien dat wij investeren in langetermijnrelaties, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en échte aandacht."

Marco van Zanten – Originals

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of via Originals

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Originals aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

04 okt 2014 2160 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Originals jouw rating
1 2 3 4 5