OrangeValley

Als specialisten samenwerken, ontstaan er grensverleggende resultaten. Samen werken vanuit één doel, met een heldere en slagvaardige aanpak en rolverdeling. Het beeld van een pitstop team in de Formule 1 past dan ook perfect bij OrangeValley.

OrangeValley

Grensverleggend in Online Marketing

Wij zijn het toonaangevende, onafhankelijke Digital Marketing Bureau van Nederland met een lang trackrecord en een bewezen data-gedreven aanpak. We hebben alle belangrijke digital marketing specialisten in huis, die we voorzien van een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma. We ondersteunen onze klanten als één team, om zo samen het maximale rendement te behalen.

Door deze aanpak staan we sinds 2010 ieder jaar in de Emerce Top 5 van toonaangevende online marketing bureaus. Worden we door het FD geprezen als top 5 online dienstverlener. En worden we jaarlijks geselecteerd als FD Gazelle. We blijven elk jaar groeien; de kwaliteit van ons werk en de klanttevredenheid staat daarin altijd centraal.

Carrière bij OrangeValley

Wil jij deel uitmaken van ons succes? We zijn op zoek naar versterking van ons team. We zijn het toonaangevende onafhankelijke Digital Marketing Bureau van Nederland met een lang trackrecord en een bewezen data-gedreven aanpak. 

Hoe is het om te werken bij OrangeValley?

Werk je bij OrangeValley, dan speel je mee in de top van de online marketing. Daar hoort een topspelersmentaliteit bij: je bent altijd bezig nòg beter te worden in je vak. Dat doe je door het volgen van trainingen, maar ook door interne kennissessies. Je deelt je kennis met de anderen en staat ervoor open van je collega's te leren.

Onze teams zijn een combinatie van jonge ambitieuze professionals en online marketing guru's met een lange staat van dienst. We groeien in ons vakgebied doordat we elkaar uitdagen en feedback geven. Wat je leert, breng je vervolgens in de praktijk tijdens uitdagende projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort en de cultuur is open. Je werkt hard, maar er is ook zeker tijd om je gedachten even te verzetten. Bijvoorbeeld in onze game room of tijdens onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Zo zorgen we ervoor dat je scherp blijft!


Marketing en communicatie vacatures bij OrangeValley

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij OrangeValley in Breukelen? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij OrangeValley!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef OrangeValley jouw rating
1 2 3 4 5