OnlyHuman

Als je de juiste mensen met elkaar verbindt, worden partijen daar zowel persoonlijk als zakelijk beter van. Je kunt zelfs zeggen: gelukkiger. Want een goede match zorgt voor synergie, creativiteit én resultaat. Dat is de basisgedachte achter het ontstaan van OnlyHuman.

OnlyHuman bedrijfsprofiel

Al vijftien jaar verbinden wij succesvol mensen met elkaar door interim- en projectmanagement, detachering en werving & selectie. In het veld van communicatie, marketing en online. 

Omdat deze vakgebieden constant in beweging zijn, ontwikkelen wij mee. Met OnlyHumanOnline  zijn wij hét aanspreekpunt voor de opzet en uitvoering van complete online projecten. En vanuit onze partner FactorNegen  geven wij advies bij de ontwikkeling van individuele professionals én teams. Zo stemmen wij onze dienstverlening naadloos af op de wensen van zowel de opdrachtgever als de professional.

OnlyHuman bestaat uit een enthousiast en betrokken team, dat met veel plezier gezamenlijk resultaat neerzet. Dit zie je niet alleen intern terug, maar ook in onze samenwerking met professionals en opdrachtgevers. De juiste persoon op de juiste plek krijgen, blijft immers mensenwerk.

 

17 okt 2014 1814 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef OnlyHuman jouw rating
1 2 3 4 5