Odido

Odido wil dat iedereen kan meedoen met de digitale technologie van vandaag en morgen. We maken het makkelijker en zorgen dat het leuk blijft. Welkom.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij ODIDO in Den Haag

Over ODIDO

We maken telecom beter door het menselijker te maken. En zien ook de mens in elke medewerker. We geven elkaar veel vertrouwen en flexibiliteit. Zodat werken bij ons werkt voor jou.

Wij zien en ondersteunen ieders talent. We zijn er trots op dat we een diverse organisatie zijn. En helpen je om in een ruim aanbod opleidingen en coaching te vinden die bij jou passen.

Bij Odido kun je een voorloper zijn in jouw vakgebied. We ontwikkelen premium producten en willen het elke dag beter doen voor klanten. Dankzij een open cultuur en innovatieve technologie kun jij op je best presteren.

We zijn een top employer

Onze naam bestaat uit verschillende vormen die samen een eenheid zijn. Dat is niet zomaar. Dat is hoe we naar de wereld kijken: een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zetten ons in voor een werkplek waar iedereen zich welkom en veilig voelt. En het beste uit zichzelf kan halen. Dat we het niet bij woorden laten zie je aan onze mooie certificering: we zijn erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. Dat snap je.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij ODIDO

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van ODIDO in Den Haag die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

07 sep 2023 300 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Odido jouw rating
1 2 3 4 5