NTR

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU.

NTR

Over NTR

De NTR is een omroep zonder leden en is daardoor onafhankelijk en ongebonden. In onze missie staat dat we inspirerende programma’s willen maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

De NTR is breed verankerd in de samenleving. We werken nauw samen met tal van maatschappelijke en culturele organisaties. Van het Holland Festival tot het Wereld Natuur Fonds, van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten tot de Nationale Opera. De waarden en taken van de NTR sluiten naadloos aan op de prioriteiten van de NPO (journalistiek, drama, documentaires, kinderen, kennis en cultuur). Daarmee staat de NTR in het hart van het publieke bestel.

Werken bij NTR

Programma’s van de NTR inspireren en leveren een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen. Kwaliteit en vernieuwing zijn daarbij onze drijfveren. Werken bij de NTR betekent met passie invulling geven aan de missie en kernwaarden van de NTR in een continu veranderend medialandschap. 

18 dec 2015 1017 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef NTR jouw rating
1 2 3 4 5