Notubiz

NotuBiz maakt politieke besluitvorming inzichtelijk. De diensten van NotuBiz zijn voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en hun ondersteunende functionarissen een middel om hun rol binnen de democratie goed in te vullen.

Notubiz

Over Notubiz

Burgers, media en wetenschappers krijgen met behulp van de NotuBiz-diensten toegang tot de informatie die voor hen beschikbaar moet zijn. Er is content, software en ondersteuning beschikbaar om alle fasen van de politieke besluitvorming op het juiste moment en voor de juiste doelgroepen inzichtelijk te maken. NotuBiz ordent de grote hoeveelheid informatie die met de besluitvorming samenhangt zodanig dat deze doelgroepen de gegevens die zij nodig hebben gemakkelijk kunnen terugvinden.

De dienstverlening van NotuBiz is gebaseerd op een gedegen kennis van politieke processen, die doorlopend wordt bijgesteld. Daarnaast zijn we sterk gericht op innovatie; technologische ontwikkelingen worden ten volle benut. Met een team van 30 vaste medewerkers, aangevuld met een flink aantal flexwerkers, staan we voor u klaar om alles rondom het vergaderproces in goede banen te leiden!

Wie zijn we

Met een team van ongeveer 50 vaste medewerkers, aangevuld met een flink aantal flexwerkers, staan we voor u klaar om alles rondom het vergaderproces in goede banen te leiden. Ons jonge, dynamische team bestaat uit gedreven medewerkers die te allen tijde streven naar kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Waarden als integriteit, eerlijkheid en een respectvolle omgang met elkaar spelen een belangrijke rol in onze bedrijfscultuur. Idealisme, maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie zijn eigenschappen die onze medewerkers niet vreemd zijn.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Notubiz in Rotterdam

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Notubiz die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Notubiz in Rotterdam! 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Notubiz jouw rating
1 2 3 4 5