Noordhoff Uitgevers

Met ruim 355 enthousiaste medewerkers ontwikkelt Noordhoff Uitgevers met veel plezier en professionaliteit materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau. Wij leveren producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs. En we geven natuurlijk De Grote Bosatlas uit ­- inmiddels uitgegroeid tot een hele Bosatlasfamilie - en andere producten die tonen dat leren ook leuk is, zoals de Lijsters, Loco en de populaire software van AmbraSoft.

Noordhoff Uitgevers

Innovatief en waardevol

Noordhoff Uitgevers houdt de behoefte in het onderwijs nauwlettend in de gaten, zeker ook als het om digitalisering gaat. Met onze multimediale methoden (lesmethoden naar keuze gedrukt, digitaal of in een combinatie daarvan) en ons iPad aanbod (Studiekit) voor het voortgezet onderwijs en onze digibordsoftware voor het basisonderwijs zijn wij een van de voorlopers op het gebied van digitaal lesmateriaal. Maar technologie is geen doel op zich. Waarde toevoegen aan het onderwijs is altijd ons uitgangspunt, ook bij digitaal lesmateriaal. 

Wij ontwikkelen onze producten en diensten in nauwe samenwerking met degenen die de praktijkervaring hebben: de mensen uit het onderwijs. Een voorwaarde om de kwaliteit te bereiken waar wij al ruim 175 jaar voor staan. 

Vestigingen

Noordhoff Uitgevers is gevestigd in Groningen en Houten. De adresgegevens vindt u onder Adressen en telefoonnummers

Slagkracht door internationale samenwerking

Noordhoff Uitgevers vormt samen met vijf andere educatieve uitgeverijen in Europa de groep infinitas learning. Infinitas learning is eigendom van Bridgepoint Capital.

07 nov 2014 2365 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Noordhoff Uitgevers jouw rating
1 2 3 4 5