Nieuws.nl

Nieuws.nl is een vooruitstrevende nieuwssite die zich op Nederlands nieuws, nationaal en lokaal 24/7. Sinds mei 2013 heeft Nieuws.nl zich opnieuw gepositioneerd en een volledig nieuwe website ontwikkeld en is samenwerkingen aangegaan met nieuwe partners.

Nieuws.nl bedrijfsprofiel

Nieuws.nl bereikt een zeer breed publiek en groeit elke maand in pageviews. De website heeft circa 7.5 miljoen pageviews en 1.7 miljoen unieke bezoekers per maand.

De website onderscheidt zich van andere nieuwsmedia door de lokale aanpak in combinatie met het landelijke nieuws. Iedere gemeente heeft namelijk zijn eigen Nieuws.nl-pagina, met daarin het lokale nieuws. Dit lokale nieuws is automatisch verzameld of geplaatst door een lokale beheerder. 

Lokale franchisebeheerders zijn zelf verantwoordelijk voor content en commercie op de lokale website, en hebben continue ondersteuning vanuit zowel het hoofdkantoor als van collega-ondernemers. Vanuit Nieuws.nl-HQ in Zeist wordt de markt in de gaten gehouden, en worden regelmatig trainingen en informatiesessies georganiseerd om te waarborgen dat de lokale ondernemers alle kennis en middelen hebben om succesvol te zijn. 

Nieuws.nl start met een nieuwe themapagina "Vnieuws" over en voor vrouwen. Vnieuws is ter ondersteuning van de gelijkheid en zichtbaarheid van de vrouw. Naast de focus op de werkende vrouw maakt de focus op video deze nieuwssite vernieuwend. VNieuws is een initiatief van Vem-media.

13 apr 2015 1907 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nieuws.nl jouw rating
1 2 3 4 5