Nederlandse Transplantatie Stichting

De vraag naar donororganen en donorweefsel is groter dan het aanbod. De NTS zet daarom alles op alles om mensen op de wachtlijst te helpen. Dit betekent dat we ons inzetten voor meer registraties in het Donorregister, meer toestemming van nabestaanden, meer donatieprocedures en uiteindelijk meer transplantaties.

Bedrijfsprofiel Nederlandse Transplantatie Stichting

Om onze ambities te kunnen realiseren werken we vanuit de kernwaarden kwaliteit, kennis en expertise, integriteit en outside-in denken.

Werken bij de NTS

De Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) helpt mee om levens te redden en om de kwaliteit van levens aanzienlijk te verbeteren door transplantaties van organen en weefsels mogelijk te maken. De 80 NTS-ers en onze partners in het medische werkveld zijn enorm gemotiveerd en betrokken. Iedereen wil patiënten maximaal helpen, maar vanzelfsprekend altijd met groot respect voor de donor en diens familie.

Competenties

Om meer zicht te hebben op het bereiken van doelen en resultaten, werkt de NTS met competenties. Competenties zijn een combinatie van kennis, vaardigheden, motivatie en eigenschappen (intelligentie en persoonlijkheid). De organisatiecompetenties voor de NTS zijn:

  1. Omgevingsbewustzijn: NTS-ers zijn geïnteresseerd in en op de hoogte van relevante maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en passen deze toe op hun eigen werksituatie.
  2. Kwaliteitsbesef: NTS-ers zijn bewust bezig met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun werk.
  3. Resultaatgerichtheid: een NTS-er weet waar hij naar toe wil en hoe hij dit zo efficiënt mogelijk kan bereiken.

Marketing en communicatie vacatures bij de Nederlandse Transplantatie Stichting

Bekijk hieronder de vacatures bij de Nederlandse Transplantatie Stichting die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij de Nederlandse Transplantatie Stichting.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederlandse Transplantatie Stichting jouw rating
1 2 3 4 5