Nederlandse Loterij

We zijn de grootste, betrouwbare aanbieder van kansspelen in Nederland. Met onze sterke spellen maken we meespelen vooral leuk. En we maken sport en bewegen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. Dit lukt ons door bij te dragen aan 18 goede doelen, het ministerie van Financiën en aan de Nederlandse sport. Wist jij dat onze winst wordt gedeeld met 18 goede doelen en NOC*NSF en daarmee terechtkomt bij onder andere KWF, TeamNL en onze Oranje Leeuwinnen?

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nederlandse Loterij in Rijswijk

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is dé betrouwbare kansspelorganisatie van Nederland. Met 7 sterke merken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Krasloten, TOTO en Nederlandse Loterij. We zijn marktleider, expert en staan voor verantwoord, eerlijk en veilig spelen. Bijna alles wat we verdienen geven we aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Naast een kansspelorganisatie met een maatschappelijke insteek zijn we een werkgever. Binnen onze organisatie werken we samen met meer dan 400 toptalenten.

Sport verbindt ons. Een aantal van onze collega's is (oud-)topsporter. Andere collega's kijken vooral graag naar sport. Iedereen die hier werkt is graag in beweging, ontwikkelt zichzelf continu op persoonlijk en vakinhoudelijk niveau, en gaat voor de winst. Dat maakt iedereen binnen Nederlandse Loterij tot een toptalent. We zorgen dat jouw talent op de juiste plek in ons speelveld tot zijn recht komt. Zodat jij, net als alle andere collega's, met plezier en vol trots jouw werk kan uitvoeren.

We zijn in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Staatsloterij en Lotto. Dat maakt ons tot een vrij jong bedrijf. Een bedrijf dat actief is in een markt die zich sterk ontwikkelt. Sinds 2021 bieden we ook casinospellen en live wedden op sportwedstrijden aan. De continue ontwikkelingen vragen om mensen die meebewegen. Mensen die kansen benutten. Mensen zoals jij.

World Class Workspace 2022

Nederlandse Loterij heeft het World-class Workplace label 2022 behaald, een bevestiging van ons goede werkgeverschap. Daar zijn we trots op. Trots omdat World-class Workplace een eerlijk keurmerk is en 100% gebaseerd op de mening van medewerkers. Met een bovengemiddelde score hebben onze collega's aangegeven dat zij Nederlandse Loterij als een goede werkgever ervaren.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Nederlandse Loterij in Rijswijk

Marketing en communicatie vacatures bij Nederlandse Loterij

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Nederlandse Loterij in Rijswijk die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

19 jul 2016 1530 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederlandse Loterij jouw rating
1 2 3 4 5