Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen u mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Er is volop leven in het museum. Op de boerenerven, in de boerderijen, huizen en de molens, het boerencafé en de winkeltjes.

Nederlands Openluchtmuseum

Inspiratie en verhalen

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in een prachtig park aan de rand van de gezellige stad Arnhem. U komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze u met hun verhalen.

Gaan uw kinderen 'aan het werk' op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep, of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd. Voor jong en ouder is een bezoek aan het museumpark indrukwekkend en onvergetelijk. Zintuigen worden geprikkeld. Geluiden, geuren, smaken en beelden nemen u mee naar vroeger.

Levende historie raakt, welke leeftijd je ook hebt. Beleef momenten van herkenning en verbazing. Stap letterlijk terug in de sfeer van toen en maak kennis met de Nederlanders en hun geschiedenis.

Het Openluchtmuseum te Arnhem is ook een bijzondere locatie voor bijeenkomsten. U kunt in het museum trouwen, vergaderen en een personeelsfeest geven. Maar ook genieten van een zakenlunch of diner. Zelfs een evenement voor meer dan 5.000 mensen behoort tot de mogelijkheden.

03 dec 2014 2719 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Nederlands Openluchtmuseum jouw rating
1 2 3 4 5