MyRecruiter

MyRecruiter brengt hoog opgeleide professionals en organisaties op unieke wijze samen: Intelligent Matching! Altijd rechtstreeks solliciteren op vacatures die echt bij je passen.

Wat ons beweegt

Matching!

Ongeveer 3.5 miljoen hoger opgeleiden in Nederland en 250.000 vacatures op HBO+ niveau moeten elkaar zien te vinden. MyRecruiter levert de kennis en de technologie om deze groepen te verbinden. De Intelligente Matching software van MyRecruiter.nl komt voort uit jarenlange ervaring op het gebied van online werving en inzet van de slimste techneuten.

Wij zijn gepassioneerde recruiters en ook nog techno-nerd. Die combinatie maakt dat we altijd op zoek zijn naar verbeteringen binnen processen in de arbeidsmarkt. Met name mobiliteit in arbeid intrigeert ons. Hoe vinden banen-zoekers en vacature-aanbieders elkaar? Welke aspecten spelen hierbij een rol en welke technologie kunnen we hiervoor inzetten?

Wie we zijn

Bij MyRecruiter.nl werken gepassioneerde recruiters en slimme techneuten. Onze passie is het beste systeem te ontwikkelen om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.

MyRecruiter is in de zomer van 2004 opgericht door Thomas van Beem. Wat begon als eerste online werving&selectie bureau is nu een online portal waar slimme systemen vacatures matchen op het profiel van netwerkleden.

Het matchsysteem van MyRecruiter zal continu doorontwikkeld worden. Hiervoor hebben we een onderzoeksprogramma. We doen onderzoek naar verbeteringen in het matchmodel en onderzoek naar omgevingsvariabelen die van invloed zijn op een individuele match.

Om onze kennis up-to-date te houden werken we samen met universiteiten en kennis netwerken. Dr. R. Sie Msc (Neural networks en Social network analisys) is aangesteld als onderzoekscoördinator.

Wat we doen

MyRecruiter.nl biedt organisaties een heel gericht bereik om vacatures onder de aandacht te brengen van hoger opgeleiden.

Hoger opgeleiden biedt MyRecruiter.nl een platform waar ze op unieke wijze op de hoogte worden gehouden van vacatures die niet alleen aansluiten bij hun kennis, maar ook bij hun ambitie en persoonlijkheid. Volledig anoniem!

De belofte die MyRecruiter.nl haar klanten doet en haar onderscheidt van de concurrentie is dat met behulp van MyRecruiter het matchen voor zowel klant als kandidaat beter, makkelijker, sneller, efficiënter én kansrijker is!

MyRecruiter.nl is continu met research bezig. Over nieuwe technologie en innovaties, maar ook over de beleving van gebruikers van ons systeem. We streven ernaar minimaal de verwachtingen waar te kunnen maken, maar zijn pas tevreden als we daar nog een schepje bovenop kunnen doen.

06 okt 2014 2303 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MyRecruiter jouw rating
1 2 3 4 5