MWM2

MWM2 is hét toonaangevende bureau in Nederland voor toegankelijk online en mobiel onderzoek. MWM2 gelooft in de kracht van de mening van stakeholders voor alle organisaties. MWM2 adviseert en faciliteert organisaties in het luisteren naar haar stakeholders en ondersteunt bij het vertalen van hun stem naar acties binnen de organisatie. MWM2 biedt hiervoor ervaren, toegewijde consultants in combinatie met superieure researchtechnologie.

Bedrijfsprofiel MWM2

BEDRIJFSCULTUUR MWM2

MWM2 biedt een professionele, informele en inspirerende werkomgeving. Eigen verantwoordelijkheid en klantgerichtheid zijn kernwaarden binnen de organisatie. Snelle ontwikkeling en doorgroei bij gebleken geschiktheid is mogelijk.

BEDRIJFSPROFIEL

MWM2 is een snelgroeiend ambitieus bureau voor online onderzoek. MWM2 verricht uiteenlopende marktonderzoeksprojecten voor diverse organisaties. MWM2 heeft naast gedegen onderzoekskennis en toegang tot panels zich gespecialiseerd in state-of-the-art technologie voor online onderzoek en private panels. MWM2 werkte in korte tijd voor meer dan 200 A-merken en heeft diverse klanten in verschillende branches. Onder andere Achmea, Sony, RTL, SBS6, Eyeworks, het Ministerie van Algemene Zaken, CliniClowns, Amnesty International, AIR Miles, Essent, V&D, Rabobank, Universiteit Nyenrode, Unilever en Reed Business Information gingen in zee met MWM2.

Marketing en communicatie vacatures bij MWM2

Bekijk hieronder de vacatures van MWM2 die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij MWM2!

22 sep 2015 2319 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Glenn

Beste MWM2 ik heb een mail van Julie gekregen. En ik heb een mail trug gesuur. Van VGZ.

Melvin van Luit

Topwerkgever voor mensen met ambitie die graag hun carrièrepad in eigen hand willen hebben!

Geef MWM2 jouw rating
1 2 3 4 5