MvH Media

MvH Media is een full-service online marketing bureau. Met een jong en ambitieus team zijn wij dagelijks bezig met de online positionering van onze binnen- en buitenlandse klanten. We denken in zowel kleine als grote organisaties mee over de beste oplossing voor het behalen van het gewenste online resultaat.

MvH Media

Over MvH Media

Online marketing is onze passie en we volgen dan ook continu alle trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied, om het maximale resultaat te behalen. Uiteraard beschikken we als Google Partner en Bing Partner over de kennis en vaardigheden om websites of webshops maximaal te laten renderen.

Wij zetten ons in voor een betere positionering door middel van organische zoekmachine optimalisatie, succesvolle betaald adverteren campagnes en conversie optimalisatie. Wij zijn graag de helpende hand bij het bedenken en uitvoeren van de juiste online marketing strategie van elke organisatie!

Onze specialisten werken op basis van de volgende online marketing onderdelen:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO); Websites beter positioneren binnen de organische resultaten van de zoekmachines als Google en Bing.
  • Zoekmachine Adverteren (SEA); Meer rendement uit websites halen door een gericht betaald adverteren netwerk in de zoekmachines uit te zetten.
  • Conversie Optimalisatie; Van bezoekers klanten maken! Hoe hoger het conversiepercentage op een website of webshop, hoe rendabeler alle marketing inspanningen zullen zijn.
  • Strategie & Advies; We begeleiden graag elke organisatie, groot of klein, bij de juiste online strategie.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij MvH Media

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de MvH Media die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

03 jun 2015 1774 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MvH Media jouw rating
1 2 3 4 5