MvH Media

Online marketing bureau MvH Media wordt graag gezien als uw gids op de digitale snelweg. Als online marketing bureau zijn we gespecialiseerd in diensten als zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren die ervoor zorgen dat uw website hoog in zoekmachines terecht komt. Daarnaast adviseren we u ook graag op het gebied van conversie optimalisatie. Immers is uw bedoeling en onze uitdaging om van bezoekers klanten te maken.

MvH Media

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat er meer bezoekers naar uw website komen middels de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Organische zoekresultaten zijn de onbetaalde resultaten in Google. En natuurlijk wilt u gratis hoog in zoekmachines komen! Als online marketing bureau adviseren we u graag naar de mogelijkheden!

Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine adverteren  is een manier om direct bovenaan in de zoekresultaten van Google te worden weergegeven, door middel van betaalde advertenties. U betaalt alleen als er iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt en vervolgens wordt doorgeschakeld naar de website.

Conversie Optimalisatie

We zouden geen online marketing bureau zijn als we er geen uitdaging van zouden maken om bezoekers in klanten om te zetten. Want bezoekers zijn immers nog geen klanten. Het gaat erom dat de bezoekers gaan doen wat u wilt wat ze gaan doen. Dit noemen we conversie optimalisatie.

03 jun 2015 792 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef MvH Media jouw rating
1 2 3 4 5