Milieu Centraal

Wie rekening wil houden met het milieu loopt vaak tegen vragen aan. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Waar moet ik op letten als ik zonnepanelen koop? Hoe eet ik klimaatvriendelijk? Welk vervoermiddel belast het milieu het minst? Waar laat ik een oude videoband? Milieu Centraal helpt met praktische en betrouwbare informatie.

Bedrijfsprofiel Milieu Centraal

Onafhankelijk, betrouwbaar en praktisch

Er zijn voor consumenten vele websites en online fora met informatie over duurzaam leven. Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. Nuchter over het milieu en niet gebonden aan commerciële belangen. Met het realisme dat consumenten naast groen ook geld, tijd, gemak en comfort belangrijk vinden.

Milieu Centraal baseert alle tips en adviezen op wetenschappelijk onderzoek. De onderzoekers van Milieu Centraal zorgen ervoor dat de kennisbasis up-to-date blijft. Per onderwerp is de kennis vastgelegd in zogeheten brondocumenten. Een maatschappelijke adviesronde onder bedrijven, branches en maatschappelijke organisaties draagt bij aan diversiteit van en draagvlak voor inzichten. Een wetenschappelijke raad van advies vormt het sluitstuk van de kwaliteitsborging. De leden zijn verbonden aan een onderzoeksinstituut of universiteit.

Werken bij Milieu Centraal

Milieu Centraal biedt haar medewerkers de gelegenheid om op een praktische manier bij te dragen aan een actueel maatschappelijk vraagstuk.

De organisatie is met vijftien vaste medewerkers en een aantal tijdelijke groot genoeg om iets te betekenen en klein genoeg om onderling betrokken te zijn. Milieu Centraal streeft naar een professionele en transparante werkwijze en heeft kwaliteit en werkplezier hoog in het vaandel staan.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Milieu Centraal

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Milieu Centraal  die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Milieu Centraal jouw rating
1 2 3 4 5