Meerlanden

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. De Rijksoverheid stuurt hier ook op met het doel dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Meerlanden neemt in de regio daarin actief het voortouw.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Meerlanden in Rijsenhout

Over Meerlanden

Een duurzame en mooie leefwereld. Dat willen we allemaal. Meerlanden is gericht op het maken en onderhouden van een leefomgeving, waar de volgende generaties ook nog van kunnen genieten. Hier werken wij dagelijks aan met ruim 500 medewerkers, waarvan ca. 80 met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar veel ons alleen kennen van de afvalinzameling en verwerking van het GFT, zijn we ook actief in beheer en onderhoud van openbare ruimte, straatreiniging, gladheidsbestrijding, groenonderhoud, marktbeheer, rioleringswerkzaamheden, demonteren van e-wast en hebben we in Hoofddorp een kringloopwinkel.

We zijn een sociale en informele organisatie. Gezond en met plezier werken tot je pensioen; Daar streven wij naar. Daarom besteden we de komende jaren aandacht aan vier thema's: Gezondheid en vitaliteit, leren en ontwikkelen, in- en ontspanning, motivatie en betrokkenheid. We zijn een bedrijf waar veel verschillende mensen werken. Of je nou graag met je handen werkt of je lang gestudeerd hebt, wij maken geen onderscheid en bieden werk op verschillende niveaus.

Marketing en communicatie vacatures bij Meerlanden

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Meerlanden die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

19 sep 2022 220 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Meerlanden jouw rating
1 2 3 4 5