MEE Gelderse Poort

MEE Gelderse Poort zorgt dat mensen met een beperking - en hun directe omgeving (het sociale netwerk waaronder mantelzorgers en vrijwilligers) naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. Dit doen wij op alle levensgebieden en in alle levensfasen, samen met gemeenten en partners in zorg, wonen, welzijn, onderwijs en werk.

MEE Gelderse Poort

Over MEE Gelderse Poort

MEE Gelderse Poort is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek. Daarnaast bieden we Algemeen Maatschappelijk Werk, School Maatschappelijk Werk en Bedrijfs Maatschappelijk Werk. Zelfregie en meedoen in de samenleving staan centraal in onze werkwijze.

Een inclusieve samenleving vraagt om visie en samenwerking. MEE Gelderse Poort wil graag samen met gemeenten, partners, professionals, cliënten en opdrachtgevers invulling geven aan de verantwoordelijkheid om de zelfredzaamheid en participatie van kwetsbare burgers te bevorderen. Onze kennis en ervaring hebben we gebundeld in het Expertisecentrum.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij MEE Gelderse Poort

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij MEE Gelderse Poort die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij MEE Gelderse Poort in Arnhem! 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MEE Gelderse Poort jouw rating
1 2 3 4 5