Marketing Impuls

Marketing Impuls is een sales organisatie, gespecialiseerd in direct sales. Met ruim tien jaar ervaring, verschillende vestigingen verspreid door Nederland en ruim 400 adviseurs en accountmanagers zijn we dé marktleider op het gebied van direct sales. Onze adviseurs en accountmanagers worden intern en extern opgeleid en krijgen dagelijks begeleiding. Wij bieden oplossingen op maat aan voor uw sales activiteiten.

Marketing Impuls

Over Marketing Impuls

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat bedrijven diverse werkzaamheden zoals klantenservice, IT en ook salesactiviteiten outsourcen. Met name bij aanzienlijke, veelal landelijke, salesacties fungeert Marketing Impuls als de intermediair. Met de meer dan 300 accountmanagers en adviseurs, veertien strategisch verspreide kantoren, in combinatie met de omvangrijke opgebouwde expertise, mogen wij met recht stellen De Onbetwiste Marktleider in Direct Sales te zijn.

Door de tijd heen zijn hieruit sterke en jarenlange samenwerkingen met marktleiders uit de telecom-, en energiebranche ontstaan. Bovenal maken wij onderdeel uit van een bedrijvengroep met kennis van meerdere disciplines. Bedrijven zoals een containerreinigingsbedrijf met meer dan 100.000 particuliere- en zakelijke klanten en een eigen advocatenkantoor zijn hier eveneens onderdeel van.

10 feb 2016 1472 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Marketing Impuls jouw rating
1 2 3 4 5