Mammoet Merchandise

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Mammoet Merchandise

Mammoet Merchandise

Mammoet Merchandise is de afdeling binnen Mammoet die zich richt op het commercieel vermarkten van Mammoet branded artikelen. Denk hierbij aan schaalmodellen, wannahaves, (fanshop)kleding, de Mammoet Club, veiligheidskleding en –schoenen en natuurlijk het Mammoet speelgoed.

Marketing en communicatie vacatures bij Mammoet Merchandise

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Mammoet Merchandise in Schiedam? Hieronder zie je alle vacatures en stages die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Mammoet Merchandise!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mammoet Merchandise jouw rating
1 2 3 4 5