Make-up Studio

Het Amsterdamse merk Make-up Studio is al bijna 30 jaar een begrip in de wereld van professionele visagie. Oprichter Wil van het Hek streefde naar make-up van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Dit is vandaag de dag nog steeds de missie en passie van Make-up Studio. Met het openen van Brand Stores en webshops wereldwijd is Make-up Studio algemeen verkrijgbaar geworden voor de moderne vrouw. Inmiddels wordt het merk in meer dan 60 landen verkocht.

Make-up Studio

Werken bij Make-up Studio

Make-up Studio is een internationaal cosmeticabedrijf gespecialiseerd in professionele make-up en huidverzorgingsproducten. Make-up Studio maakt een sterke groei door, zowel nationaal als internationaal. Teneinde de positionering van dit merk te versterken en verder uit te bouwen zoeken wij enthousiaste medewerkers die in een professionele, dynamische omgeving een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en directe communicatielijnen.

Wat betekent het om bij Make-up Studio te werken?

Make-up Studio is een succesvol bedrijf waar ondernemerschap centraal staat. Je bouwt mee en draagt bij aan verdere groei en professionalisering van onze organisatie. Hier zijn vakmanschap, gedrevenheid, inzet en flexibiliteit een absolute voorwaarde. De sfeer is informeel, er wordt hard gewerkt om succesvol te zijn en te blijven en de lijnen zijn kort. Als je wilt, is veel mogelijk.

 

09 mrt 2016 1241 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Make-up Studio jouw rating
1 2 3 4 5