Magna Global

Magna Global Nederland is de eerste gecombineerde inkoop- en onderhandelingsunit van Nederland. Magna Global behartigt de inkoopbelangen van de IPG Mediabrands bureaus UM, Initiative en Traffic4u. Binnen Magna Global wordt een onderscheid gemaakt tussen Contracting en AV Planning.

Magna Global

De ambitie van Magna Global

Onze klanten zijn continu op zoek naar betere, slimmere, goedkopere en snellere manieren om consumentenvraag en -waarde te creëren. Bij consumenten die anders denken en zich anders gedragen dan gisteren. Wij hebben als ambitie om onszelf te blijven ontwikkelen en onze klanten continu uit te dagen. Dat is inspirerend, leuk én leidt tot oplossingen die het volle potentieel van media, content en data benutten. Hierdoor bouwen wij relaties met onze klanten op basis van vertrouwen, plezier én resultaat.

Marketing en communicatie vacatures bij Magna Global

Ben jij benieuwd naar marketing & communicatie vacatures en stages bij Magna Global in Amsterdam? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Magna Global!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Magna Global jouw rating
1 2 3 4 5