LVB Networks

LVB Networks is specialist in contentmarketing. Wij helpen onze opdrachtgevers om hun zogeheten 'contentdomein'​ te bepalen én te claimen. Ontwikkelen langlopende mediaconcepten die een merk of organisatie voor langere tijd stevig vastklinken aan gewenste waarden. En vertalen dat in concrete redactionele oplossingen.

LVB Networks

Communicatie waarbij het altijd om de inhoud gaat. Dát is LVB Networks

Onze mentaliteit: we willen de beste zijn in contentmarketing. Altijd. Als je klant wordt – of als je hier wilt werken – houd daar dus rekening mee. Wij houden zo van ons vak dat we het vaak beter weten.

Als je als merk communiceert, betreed je een overvolle mediawereld. Doorsnee werkt dan niet. Je moet willen scoren. Dat doe je door relevant te zijn. Door altijd te beginnen bij de inhoud. Maar ook door lef te tonen.

LVB bestaat sinds 1996.

We werken vanuit een aantal labels:

  • LVB Contentmarketing
  • LVB PR + Social Media
  • LVB Videomarketing
  • LVB Strategische Communicatie
  • LVB Business Television

Je kunt klant worden bij al onze labels. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook een van onze specialismen voor je laten werken. Doen we met net zoveel liefde en inzet.

Prijswinnend

We zijn een prijswinnend bureau. Met ook nog eens internationale ambities. Omdat we het leuk vinden om over de grens onze krachten te meten. Maar vooral omdat met name contentmarketing een internationaal vak is geworden. Waarin het draait om proven formats én om technologische expertise. Dus net als in de tv-wereld en in de reclamewereld kunnen goede formats en ideeën de wereldbol overgaan. Daar willen we bij zijn.

Specialismen

Full-service contentmarketing dus. Maar binnen het full-service hebben we wel degelijk een aantal überspecialismen. Zo zijn we extra-extra goed in PR en Videomarketing. Twee disciplines waar we ondanks hele grote concurrentie graag vooraan lopen in het vak.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij LVB Networks

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij LVB Networks die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij LVB Networks in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Remco

Geef LVB Networks jouw rating
1 2 3 4 5