Logeion

Logeion is een inspirerend platform voor alle communicatieprofessionals in Nederland. Een netwerk en thuishaven, voor vakgenoten die werken aan hun ontwikkeling.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Logeion in Den Haag

Over Logeion

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Een bloeiende vereniging met ruim 4.300 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van 75 jaar vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak.

Logeion is een ambitieuze vereniging die zich actief bezighoudt met innovatie, trends en ontwikkelingen in het communicatievak. Samen met leden en partners wordt jaarlijks een uitgebreid, veelzijdig programma met vakinhoudelijke events gepresenteerd, toegankelijk zowel voor leden als niet-leden. Tweejaarlijks worden de nieuwe communicatietrends gelanceerd, de beroepsniveauprofielen blijven altijd in ontwikkeling en als uitgever van communicatievakblad C, staat Logeion volop in het middelpunt van het communicatievak.

Marketing en communicatie vacatures bij Logeion

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Logeion in Den Haag die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

14 feb 2023 152 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Logeion jouw rating
1 2 3 4 5