LocoBrands

Bij LocoBrands ontwikkelen, verkopen en produceren we unieke en gepersonaliseerde Gifts en Cards, die we zowel aan consumenten als bedrijven verkopen via onze verschillende merken.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Locobrands in Utrecht

Over LocoBrands

In 2003 zijn we begonnen met het op de markt brengen van een unieke huwelijksuitnodiging in de vorm van een cd-rom, dit deden we onder de naam 'Spark of Honour'. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een overkoepelend bedrijf waar 5 unieke merken onder vallen: LocoBrands B.V. Hiermee zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de Benelux. Daarnaast zijn we trots op het feit dat we ook over de grens onze producten met steeds meer succes kunnen afzetten, denk hierbij aan het Verenigd Koninkrijk en België.

LocoBrands is het overkoepelende bedrijf voor de volgende merken:

  • LocoMail: gespecialiseerd in unieke en op maat gemaakte Direct Mailing.
  • LocoMix: produceert bijzondere kaarten en bedankjes voor bruiloften, geboortes, Communie en zakelijke aangelegenheden.
  • LocoHandling: geen handling-klus is ons te gek!
  • Candy Print Factory: een passie voor bedrukt snoepgoed.
  • THNX: volledig gepersonaliseerde cadeautjes, direct verstuurd naar de ontvanger. 

(Online) marketing of communicatie vacatures bij LocoBrands

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij LocoBrands in Utrecht die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

22 mei 2023 228 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LocoBrands jouw rating
1 2 3 4 5