Literairwerk.nl

Literair werk Literairwerk.nl, Literair e-tijdschrift [werk] en Expeditie [werk] zijn initiatieven van Stichting [werk]. Deze stichting is opgericht in 2010 en stelt zich ten doel literair talent te steunen en op een laagdrempelige manier bij de lezers te brengen.

Literairwerk.nl

Over Literairwerk.nl

Onze visie: de kracht van de crowd

Stichting [werk] gelooft dat er veel ongepolijst literair talent te vinden is, dat met een beetje redactionele aandacht tot bloei gebracht kan worden. Een goede tekst ontstaat niet zomaar; daar is redactionele aandacht voor nodig. Maar hoe kom je als beginnend schrijver aan zinnige kritiek op je werk?

Wij geloven in de kracht van de crowd. In een community van lezers en collega-schrijvers is er genoeg kennis, smaak en inzicht aanwezig om een literair werk de kritische aandacht te bieden waarmee het tot bloei kan komen.

Literairwerk.nl biedt schrijvers en dichters een platform om die kritische aandacht te kunnen vragen. Leden bepalen zelf hoe openbaar hun werk is: auteurs kunnen reacties van alle bezoekers vragen, maar ook van alleen vrienden. En de redactie draagt ook zijn redactionele steentje bij.

Literair e-tijdschrift [werk]

In Literair e-tijdschrift [werk] lees je het beste werk dat op Literairwerk.nl tot wasdom is gekomen. Het tijdschrift is beschikbaar in ePub-formaat, te downloaden voor e-reader en tablet, maar ook als PDF gewoon voor op je pc.

Expeditie [werk] 

Onder de naam Expeditie [werk] verschijnen de digitale specials van Literairwerk.nl. Het zijn verhalen verrijkt met achtergrondinformatie, analyse en beeld- en/of geluidsmateriaal.

Marketing en communicatie vacatures bij literairwerk.nl

Ben jij benieuwd naar marketing & communicatie vacatures en stages bij literairwerk.nl? Hieronder zie je alle vacaturs die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij literairwerk.nl!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Literairwerk.nl jouw rating
1 2 3 4 5