LINK. Business Creatives

Wij ontwikkelen succesvolle concepten door op nieuwe, creatieve manieren naar business te kijken. Marketing, communicatie, sales en innovatie vormen hierbij één geïntegreerd geheel. Zo komen we tot concepten die niet alleen creatief maar ook commercieel succesvol zijn.Een idee is pas een goed idee als het business genereert.

LINK. Business Creatives

Business Boosting

Door onze slimme concepten geven we jouw business op de juiste plek en op het juiste moment een extra boost. Ben je op zoek naar meer business binnen je bestaande marktbenadering? Laat LINK je Business Boosten met verrassende, creatieve, maar vooral effectieve concepten. Bij Business Boosting gaan wij uit van jouw bestaande product of dienst en ontwikkelen wij concepten die passen binnen of aansluiten bij jouw huidige marktbewerking.

Building Business

Wij zetten onze expertise graag in om het fundament onder jouw merk te verbeteren en uit te bouwen. Zoek je een nieuwe definiëring van jouw bestaande product of dienst? Bij Business Building gaan wij op zoek naar concepten om de markt voor jouw product of dienst op een nieuwe of andere manier te benaderen. Na een marktverkenning worden in samenspraak met de opdrachtgever nieuwe en unieke concepten ontwikkeld om te bouwen aan een kenmerkende impact.

11 aug 2015 1523 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LINK. Business Creatives jouw rating
1 2 3 4 5