Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. We willen naast de financiële professionals, alle professionals van Nederland duurzaam ontwikkelen!

Lindenhaeghe

Over Lindehaeghe

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigheidstrainingen zijn ontwikkeld vanuit de kennis die we in de financiële branche hebben opgedaan: vakkennis de opkomende (nieuwe) specialismen. Onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden en zijn geschikt voor elke professional die in zichzelf en zijn toekomst wil investeren.

In 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn we uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Een schitterend compliment dat we vooral te danken hebben aan onze cursisten.

Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven - tevens één van onze 25 opleidings-, trainings,- en examenlocaties - adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Jaarlijks helpen we zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan.

We werken er ook hard aan onze missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken. Of dit nu gaat om een individuele opleiding, een training of een Maatwerk-traject, wij bieden een optimale ondersteuning.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Lindenhaeghe

Wij zijn namelijk een officiële Great Place To Work! Dat betekent dat wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Hier werken mensen die hun werk ervaren als ‘meer dan een baan' en die trots zijn op hun bedrijf én op elkaar.

Lijkt het je leuk om bij een échte Great Workplace te werken? Deze vacatures staan nog open!

Marketing en communicatie vacatures bij Lindenhaeghe

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Lindenhaeghe in Bilthoven? Hieronder zie je alle functies die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen nieuwe jobs? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

17 jul 2015 1046 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Lindenhaeghe jouw rating
1 2 3 4 5