Lindenhaeghe

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Lindenhaeghe

Over Lindehaeghe

Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft! Als het gaat om (financiële) kennis maar zeker ook op het gebied van 'toekomstproof' vaardigheden. Bij Lindenhaeghe zijn deze disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden: wij staan voor complete en duurzame ontwikkeling voor de financieel professionals van Nederland.

Met onze jarenlange ervaring als 'Beste Opleider' staan wij voor betrouwbaarheid en transparantie. Daar zien we zelf op toe, maar dat laten we ook extern toetsen. Ook wordt na elke training een evaluatie verzonden waarbij de mening van de deelnemers wordt gevraagd. Bij ons kun je altijd vertrouwen op het hoogste niveau voor wat betreft kennis, training en opleiding. 

Werken bij Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. En met onze Great Place To Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken

Wie aan de slag gaat bij Lindenhaeghe ervaart meteen dat werken bij ons meer is dan het hebben van 'een baan'. Wij werken als één team aan onze missie: financieel professionals in Nederland helpen hun competenties duurzaam te ontwikkelen. Dagelijks motiveren en inspireren we elkaar: op de werkvloer, tijdens de gezellige lunch in bruin café Bijna Thuis of tijdens één van onze personeelsfeesten.

Wil je samen met energieke collega's aan één doel werken? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Marketing en communicatie vacatures bij Lindenhaeghe

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Lindenhaeghe in Bilthoven? Hieronder zie je alle functies die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen nieuwe jobs? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

17 jul 2015 1603 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Lindenhaeghe jouw rating
1 2 3 4 5