Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is hét opleidings- en exameninstituut voor de financieel professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks zetten we ons in voor de professionele ontwikkeling van ruim 80.000 financieel professionals.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Lindenhaeghe in Rotterdam

Over Lindehaeghe

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega's.

Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam. Daarnaast hebben we een opleidings- en examencentrum in Bilthoven. Bij Lindenhaeghe werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op kantoor te Rotterdam.

Werken bij Lindenhaeghe

Bij Lindenhaeghe werken we als één team aan een gezamenlijke missie: financieel professionals en organisaties de beste dienstverlening bieden. Samen leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Marketing en communicatie vacatures bij Lindenhaeghe

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Lindenhaeghe in Rotterdam? Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de MvH Media die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

17 jul 2015 1695 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Lindenhaeghe jouw rating
1 2 3 4 5