Ledstores Europe

Ledstores.nl is een toonaangevende online retailer op het gebied van decoratieve led sfeerverlichting. Via haar gespecialiseerde webwinkels is de onderneming actief in Nederland, Belgie, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Onder Ledstores.nl vallen de Nederlandse sites Ledstrip-specialist.nl , Slimmeledlamp.nl en Ledstripcenter.nl.

Ledstores

Over Ledstores

Ledstores staat voor kwaliteit. Vanaf het keuzeproces, tot na de 50.000 branduren die daarop volgen, staan wij voor u klaar. Voor persoonlijk advies, zowel digitaal als in onze fysieke showroom. Voor led verlichting met standaard 2 jaar garantie, omdat wij achter ons product staan. Voor het aansluitgemak, door middel van heldere instructievideo’s en handleidingen. Voor 50.000 uren genieten. En we staan uiteraard heel graag voor u klaar, wanneer u weer bij ons terug komt.

Met zes gespecialiseerde webwinkels, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende online retailer op het gebied van decoratieve led verlichting. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij zijn trots op de gemiddelde beoordeling van 9.8 uit 3000+ reviews. Wij zijn trots wanneer iemand uit Maastricht voor onze showroom naar Amsterdam afreist. Wij zijn trots wanneer een tevreden klant een foto stuurt van het eindresultaat.

En we blijven groeien. Net zoals de led-industrie staan wij niet stil. Het assortiment breidt uit, het aantal ledstores neemt toe en ons team van ledspecialisten groeit snel. Het sleutelwoord voor dit succes is passie. Passie haalt het beste uit ons hechte team naar boven. Passie laat ons een stap harder lopen. Want wij willen een 10 uit 10.000 reviews. Iemand uit België die voor onze showroom naar Amsterdam afreist. Een muur behangen van door tevreden klanten ingestuurde foto’s.

Marketing en communicatie vacatures bij Ledstores

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Ledstores in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures of stages? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Ledstores!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Ledstores Europe jouw rating
1 2 3 4 5