LBL Communicatie & Contentmarketing

Wij zijn LBL. Denkers en doeners, strategen en makers. Relatiebouwers. We willen waarde toevoegen, iets in gang zetten, een publiek bereiken, een verschil maken. Wij geloven niet in kortetermijnaandacht en quick fixes. Wij zijn ervaren en betrokken. Dat geeft ons de tomeloze energie om voor elk vraagstuk de beste oplossing te vinden. Met jou. Voor jouw organisatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij LBL in Arnhem

Over LBL

LBL is een multidisciplinair bureau met zo'n 50 specialisten dat in 2004 gestart is door eigenaar Willem Vierdag. Al 18 jaar werken we met toewijding en plezier voor mooie organisaties en A-merken die Nederland een stukje groener, gezonder en leuker maken. We zijn trotse contentpartner van onder meer Jumbo Supermarkten, Staatsbosbeheer, TenneT en Essent.

Alle expertises in huis

Onze specialisten zijn sterk in online campagnes, social media, magazines, podcasts, receptontwikkeling en foodfotografie. Naast onze eigen redacteuren, designers, culi's, video-editors, producers en fotografen maken we gebruik van een netwerk van vaste freelancers.

Bij LBL hebben we een eigen foto- en videostudio, editsuites en een (mobiele) podcaststudio. In ons werkcafé en auditorium houden we werksessies en presentaties.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij LBL in Arnhem

Werken bij LBL

Wil je onderdeel uitmaken van een creatief communicatiebureau waar je aan de slag mag voor toffe merken? Kom werken bij LBL. Met bijna 50 collega's hebben wij alle specialisten in huis om organisaties te helpen met hun communicatie en campagnes. Van strategie tot creatie, van magazines tot videoproducties.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij LBL

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij LBL die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij LBL in Arnhem!

24 okt 2022 125 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LBL Communicatie & Contentmarketing jouw rating
1 2 3 4 5