Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions

Sinds 2000 in de eredivisie van werving, selectie, consulting en outsourcing. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.
edere consultant heeft een achtergrond in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

In onze visie is er geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen.
U vertelt, wij luisteren. Wij willen u versteld laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. 

Bij ons staat u namelijk centraal. U kan daarom altijd persoonlijk contact met ons opnemen. Maak gebruik van de vele mogelijkheden die wij u binnen uw vakgebied kunnen bieden.

Bewezen succesvol concept

Ons concept is simpel maar doeltreffend en succesvol.

U vertelt, wij luisteren....

Onze professionele en gespecialiseerde consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Zij weten waar ze over praten. Zij kennen de markt. Zij hebben een netwerk. Zij beheersen de materie. Zij kennen de problematieken. Zij zijn volwaardig gesprekspartner. Zij weten de juiste match te maken. 

Alles draait om mensen, onze consultants, back office medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers zijn ons grootste goed. Zij maken ons succes en zorgen voor onze kwaliteit. Het succesvolle concept is mede te danken aan een uitgekiende infrastructuur. Hierdoor zijn wij in staat om een uitstekende balans te vinden in kwaliteit, resultaten, service, bereikbaarheid en snelheid. 

 

 

17 okt 2014 1772 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions jouw rating
1 2 3 4 5