Kneipp Nederland

Met een geschiedenis die in 1891 begon, ontwikkelen we in 2014 nog steeds personal care producten gebaseerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Hoogwaardige, natuurlijke producten die zorgen voor een unieke beleving. Kernwaarden in alles wat we doen zijn: kwaliteit, passie, innovatie en duurzaamheid. Met een kantoor in Montfoort en een kantoor in Wilrijk zijn we met onze merken Kneipp en Cattier-Paris in 3 landen actief: Nederland, België en Luxemburg.

Kneipp

Waarom Kneipp?

Organisatiemissie Kneipp

Kneipp (als organisatie) gebruikt de kracht van de natuur om een bijdrage te leveren aan een bijzonder moment van geluk voor iedereen.

Missie van het merk

Kneipp wil graag zoveel mogelijk mensen een bijzonder moment van geluk bieden. Daarbij geloven we, volgens de Kneipp filosofie, in de kracht van de natuur en vertalen deze naar de hedendaagse behoefte van de consument.

 • We gebruiken dan ook pure, eerlijke ingrediënten om dagelijkse producten een bijzondere werking te geven.
 • Wij maken hoogwaardige producten voor lichaam en geest waar je iedere dag weer van kunt genieten.
 • Voor iedereen bereikbaar.

Visie

Kneipp wil een leidende rol spelen in 'luxe verwennen'. Hoogste marktaandeel in waarde in food/drug/online kanalen binnen de indulgence categorie.

Employer brand values

 • Ondernemerschap "de moed om een betere toekomst te creëren"
 • Passie "betrokken in hart en ziel"
 • Integriteit "echt zijn, betrouwbaar, open"
 • Samenwerking "de kracht van het collectief"
 • Verantwoordelijkheid "verantwoordelijkheid willen dragen"
 • Innovatie "altijd op zoek naar verbetering en nieuwe toepassingen"
 • Kwaliteit "wat we doen, doen we goed"
 • Duurzaam "met respect voor mens en milieu"

Werken bij Kneipp

Kneipp is er van overtuigd dat onze medewerkers met hun vakkennis en persoonlijk betrokkenheid van onschatbare waarde zijn voor de ontwikkeling en het succes van Kneipp. Ons merk maakt de markt, onze mensen maken het verschil. 

Vanuit de vestigingen in Montfoort (Utrecht) en Wilrijk (Antwerpen) zetten ruim 30 medewerkers zich in om kwalitatief hoogwaardige producten op de Nederlandse en Belgische markt te zetten. Kneipp Benelux is een relatief kleine en overzichtelijke organisatie, die functioneert binnen het internationale perspectief van de Kneipp groep.

Kneipp  is een lerende organisatie. De wereld om ons heen verandert snel. Niet alleen productinnovatie is van belang, maar ook de ontwikkeling van medewerkers. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen ideeën en projecten die kunnen bijdragen aan het succes van de onderneming. Door het volgen van een persoonlijk ontwikkelplan wordt er continu gekeken of de medewerker in staat is zijn/haar kwaliteiten optimaal te benutten. Indien dit niet het geval is, wordt er een passend ontwikkelplan opgesteld. 

Naast het ontwikkelen van medewerkers, hecht Kneipp veel waarde aan vitale medewerkers. De 5 pijlers van Kneipp; water, planten, voeding, beweging en balans nemen een centrale rol in bij het personeelsbeleid. Zo wordt gezonde voeding en beweging gestimuleerd en draagt ‘het nieuwe werken' bij aan een goede balans in werk en privé.

 

29 Dec 2014 2668 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+
Geef Kneipp Nederland jouw rating
1 2 3 4 5