KNAP! Studiebegeleiding B.V.

KNAP! Studiebegeleiding richt zich op kinderen en jongvolwassenen van basisschool tot universiteit. Het uitgangspunt van onze studiebegeleiding is een positieve en persoonlijke benadering van leerlingen in een veilige omgeving.

KNAP! Studiebegeleiding

Over KNAP!

Kwaliteit en persoonlijke aandacht dat zijn de belangrijkste kernwaarden van KNAP! Studiebegeleiding. KNAP! is opgericht met de overtuiging dat studiebegeleiding moet aansluiten op het individuele kind en zijn leerbehoeftes. Wij begeleiden en motiveren de leerlingen om uiteindelijk zelfstandig hun schoolresultaten te verbeteren.

We zijn een instituut met een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten voor alle niveaus en alle leerjaren. We werken met professionele begeleiders, remedial teachers en orthopedagogen

KNAP! Studiebegeleiding is onderdeel van de TopTaal Groep. TopTaal heeft al ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector met het geven van taalcursussen, -trainingen en opleidingen zowel privé als in groepsverband, voor laag- tot hoogopgeleiden. Zuster bedrijven zijn TopTaal NT2-experts en Taal in het Bedrijf.

 

10 jun 2015 1107 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KNAP! Studiebegeleiding B.V. jouw rating
1 2 3 4 5