Kittyhawk

Kittyhawk is een marketing consultancy bureau voor marketing3.0 strategieën, concepten en toepassingen. Elke dag staat bij Kittyhawk in het teken van Make Change Happen. Wij adviseren en begeleiden merken en organisaties in de transformatie naar een social company door hen te verbinden met hun stakeholders. Want: Socially connected business is sustainable business.

Kittyhawk

Kittyhawk's Why: Make Change Happen

Elke werkdag beginnen wij met een doel: Make Change Happen. Wij geloven dat de wereld verandert naar een soort van "ervaringen economie", waarbij het aangaan van een dialoog, het opwekken van interactie, het stimuleren van participatie de noodzakelijke binding en betrokkenheid creëert voor succesvolle ervaringen. Online speelt daarin een belangrijke rol. Maar diezelfde online wereld verandert sneller dan bedrijven kunnen of willen veranderen. Onze missie is om bedrijven te helpen veranderen. 

Kittyhawk's How: Building Social Business

Alles waar we goed in zijn, hebben we gebundeld in drie woorden: Building Social Business. Enerzijds door te inspireren en kennis te delen over social business en anderzijds door social business strategieën te ontwikkelen voor bedrijven, proberen we ze te helpen in de ontwikkeling naar een social company. Want social business is sustainable business. Daar kunnen we heel veel moois over vertellen, maar waar het kort gesteld op neer komt is dat we op zoek gaan naar een (online) social business model vanuit de ‘Waarom’ vraag van bedrijven. Vervolgens bepalen we de juiste tipping point strategie waarbij het inspireren van innovators en early adaptors en het creëren van de ‘groundswell’ centraal staat.

Kittyhawk's What: Creating and Integrating Online Universums

Als internetadviesbureau ontwikkelen wij voor merken en organisaties hun online universum. Wij werken aan de strategieën voor B2C en B2B bedrijven, vervolgens voeren wij deze uit en optimaliseren deze. Wij adviseren over de volledige integratie van online activiteiten in de algemene business- & marketingstrategie van de organisatie en begeleiden hen als inspirator en coach in de ontwikkeling naar een social company.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Kittyhawk

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Kittyhawk? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Kittyhawk in Tilburg.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Remco van Buren

Geef Kittyhawk jouw rating
1 2 3 4 5