KGU Recruitment

Lang, lang, lang geleden KGU is eind jaren zestig, in 1969 om precies te zijn, opgericht. Anno nu zijn wij een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt en gaan wij voor de ultieme vorm van flexibele en vaste arbeidsbemiddeling, precies op maat.

KGU

Anders en beter

Als full service HR dienstverlener bemiddelen we tussen werknemers en werkgevers. Dat doen we goed én net even anders dan anderen. Simpelweg door afspraken na te komen en verder te denken (én te doen) dan onze neus lang is. Door onze kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk slim in te zetten. Door de perfecte balans te bieden tussen een professionele en persoonlijke aanpak. Door echt te luisteren en te praten met onze klanten en kandidaten. Door te focussen op de bemiddeling van mbo-, hbo- en wo-professionals, met name in het mkb. Door verwachtingen te overtreffen. Met onze diensten: Uitzenden & Detacheren, Werven & Selecteren en HR Consultancy.

Samen staan we sterk

Voor ons is samenwerking het bundelen van krachten en ieders talent tot het maximale benutten. Dus gaan we voor de meest ideale vorm van partnership met onze klanten en kandidaten, maken we de verbinding met business partners die waarde toevoegen aan onze dienstverlening en creëren we een ijzersterk team dat de drijvende kracht achter onze full service HR dienstverlening is.

Marketing en communicatie vacatures bij of via KGU

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via KGU aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures via KGU Recruitment!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef KGU Recruitment jouw rating
1 2 3 4 5