KFC

De geschiedenis van KFC gaat terug tot 9 september 1890. Dat is namelijk de geboortedag van onze oprichter, Colonel Harland Sanders, in Henryville, Indiana (Amerika). KFC heeft inmiddels 43 restaurants in Nederland en heeft de ambitie om nog veel restaurants te openen. Wil jij onderdeel gaan uitmaken van de KFC geschiedenis?

Bedrijfsprofiel KFC

KFC als werkgever

Bij KFC willen we één ding en dat is onze gasten altijd de ultieme KFC beleving geven. Dit betekent dat we altijd 100% willen scoren op gasttevredenheid. Om dit te realiseren zijn medewerkers nodig voor wie kwaliteit, samenwerking en gastvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn. Wij noemen dit de ‘how we win together’ principes. Van jou als medewerker verwachten we dat je altijd 100% wilt scoren, maar daar staat wel iets tegenover. Als je voor KFC werkt dan kun je rekenen op een bedrijf waarin doorgroeien gestimuleerd wordt. Om jou een volgende stap te kunnen laten maken in je KFC carrière bieden wij je uitgebreide interne trainingsmogelijkheden. Ook kun je rekenen op Crew Trainers, managers, Area Coaches en Restaurant Support Center medewerkers die jou helpen om nog beter te worden dan je al bent. Scoor je 100% op gasttevredenheid? Dan verdien je ook nog eens een mooie bonus! Wij vinden namelijk dat je successen moet vieren.

In 2012 is KFC geeindigd in de top 50 van Beste Werkgevers 2012! Dit zien wij als een groot compliment en waardering voor alle medewerkers. Het is bovendien het vermelden waard dat wij als enige fastfoodketen in de lijst van Beste Werkgevers 2012 voorkomen!

 

13 mrt 2015 2728 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KFC jouw rating
1 2 3 4 5