Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. Keune is opgericht in 1922 door Jan Keune - één van de grondleggers van de permanentbehandeling.

Keune

Inmiddels is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. De zelfstandige structuur als familiebedrijf geeft Keune een unieke positie op de internationale markt. 

Keune Haircosmetics heeft naast een hoofdkantoor in Nederland, dochteronderonemingen in België, Frankrijk, Zwitserland, Kroatië en in de Verenigde Staten. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten en tienduizenden kappers in meer dan 70 landen gebruiken de professionele haarverzorgingsproducten in hun kapsalons.

WERKEN VOOR KEUNE

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten. Tienduizenden kappers in meer dan 80 landen gebruiken de professionele haarverzorgingsproducten in hun kapsalons.

Keune Haircosmetics heeft naast een hoofdkantoor in Nederland, dochterondernemingen in België, Frankrijk, Zwitserland, Verenigde Staten en Kroatië.


 

07 jan 2015 3039 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Keune Haircosmetics jouw rating
1 2 3 4 5