KBC-groep

De KBC-groep is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en midcapcliënten. De groep concentreert zich op zijn thuismarkten in België en een selectie van landen in Centraal- en Oost-Europa. In de rest van de wereld is de groep selectief aanwezig in bepaalde landen of regio’s.

KBC Groep

KBC is één van de grootste bank-verzekeraars van België. We hebben de ambitie om dé referentie te zijn in bankverzekeren. Top of mind zijn en het uitbouwen van een lange termijn relatie met onze cliënten, investeerders en medewerkers, dat is onze dagelijkse drijfveer.  

Het beslissingsorgaan van onze groep ligt in België en daarnaast zijn we ook actief in Centraal-en Oost-Europa. Met meer dan 37000 medewerkers stellen we elke dag de cliënt centraal. En dat zijn er maar liefst meer dan 9 miljoen wereldwijd.

Accountant, fiscalist, economist, jurist, ingenieur of ICT'er. Bachelor, master, MBA of PhD. Starter of ervaren professional. Bij ons telt vooral je goesting. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan je bij KBC echt alle richtingen uit.

23 nov 2014 1660 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KBC-groep jouw rating
1 2 3 4 5