KARWEI

Over KARWEI valt heel wat te vertellen. Over de kwaliteit van de producten. Over de mogelijkheden om er te werken. Over de bouwmarkten met een decoratieve signatuur. Over nog veel meer. Lees hier alles over KARWEI.

KARWEI

Karwei in vogelvlucht

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. KARWEI heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video en kijk binnen bij één van onze KARWEI-bouwmarkten.

Missie KARWEI

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin. KARWEI volgt trendontwikkelingen en heeft een actueel en uitgebreid decoratief assortiment. Ook voor de echte bouwklussen kun je bij KARWEI altijd terecht. KARWEI is zich bewust van zijn omgeving en biedt daarom de keuze voor milieuvriendelijke en  energiebesparende producten, denk bijvoorbeeld aan FSC hout en LED-lampen.

Met meer dan 130 winkels is er altijd wel een KARWEI bij jou in de buurt. Op karwei.nl kun je 24 uur per dag terecht voor advies, informatie en inspiratie.

KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. Met KARWEI word je je eigen stylist. Op karwei.nl vind je veel inspiratievideo’s en tips van onze huisstyliste. Ook voor het klaren van de klus laat KARWEI je niet aan je lot over. Met stappenplannen en video’s helpen we je bij het uitvoeren van de klus. Wat je ook bedenkt, geen punt bij KARWEI!

16 dec 2014 4328 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef KARWEI jouw rating
1 2 3 4 5