JUNCTION

JUNCTION is een samenwerkingsplatform van specialisten op het gebied van onder andere mobile, websites, online marketing, content en audiovisuele producties. We bundelen onze krachten met die van opdrachtgevers om te verleiden, te motiveren en te overtuigen. JUNCTION is net als de labels ChannelUp en VosLibert Packaging onderdeel van de VosLibert communicatiegroep.

JUNCTION

Wat JUNCTION drijft, wat klanten ervaren.

Een nieuwe mentaliteit. We bundelen onze krachten met die van de klant om te verleiden, te motiveren en te overtuigen.

Wat JUNCTION is

The art of performing. We creëren oplossingen die mensen raken, de klantreis verbeteren en ze fan maken van het merk of organisatie. 

Wat JUNCTION belooft

We versmelten creativiteit, media en technologie tot een krachtige relevante aanpak die klantervaringen verrijken, al is het maar een klein beetje. Wie waarde geeft, krijgt waarde terug. Daarin schuilt de sleutel tot succes.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij JUNCTION

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij JUNCTION die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er toevallig vandaag geen vacatures hieronder? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij JUNCTION in Leeuwarden.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JUNCTION jouw rating
1 2 3 4 5