JS Consultancy

JS Consultancy staat voor kennis van de overheid! Met interim, werving & selectie, opleidingen en loopbaancoaching bieden we een antwoord op actuele vraagstukken binnen de beleidsvelden Bedrijfsvoering, Sociaal en Ruimte & Infra. Kernwaarden: persoonlijk, inspirerend en deskundig.

JS Consultancy

Kennis van de overheid

Sinds 1994 is JS Consultancy het bureau dat zich specifiek op de overheid richt. Sindsdien een gekende speler met een breed en integraal pakket aan diensten op actuele vraagstukken binnen de beleidsvelden Bedrijfsvoering, Maatschappelijk, Human Resources en Ruimte en Vastgoed. In 2011 en 2012 is JS Consultancy, op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door TNS-NIPO onder beslissers binnen de overheid, uitgeroepen tot beste HRM dienstverlener.

Onze aanpak rust op:

  • Uitgebreide inhoudelijke kennis van de vraagstukken binnen de verschillende beleidsvelden.
  • Een continue innovatie van diensten afgestemd op actuele vraagstukken.
  • Het grootste netwerk van hoogwaardige en hoogopgeleide professionals.
  • Gewaardeerde ervaring vanuit honderden loyale opdrachtgevers uit de overheid.

Het geheel maakt JS Consultancy tot de sectorspecialist voor de overheid. Met gespecialiseerde diensten op het gebied van advies, interim, mobiliteit, opleidingen en werving en selectie dragen we bij aan organisatiedoelstellingen en ontwikkeling van medewerkers.

Kernwaarden

We zijn persoonlijk 
Door onze focus op een duurzame relatie. We zijn dichtbij, oprecht en zelfbewust.

We zijn inspirerend
Door vanuit onze passie en aanpak te enthousiasmeren en stimuleren.

We zijn deskundig
Door ontwikkelingen te doorgronden, onszelf continue te ontwikkelen met als doel daarmee van toegevoegde waarde te zijn.

Werken bij JS Consultancy

JS Consultancy is een lerende organisatie. Iedere dag opnieuw spelen wij in op (maatschappelijke) ontwikkelingen die van invloed zijn op overheidsorganisaties. Dat maakt werken bij JS Consultancy dynamisch en iedere dag anders.

We bieden een persoonlijke en inspirerende werkomgeving, met continue focus op ontwikkeling. Prestaties worden gestimuleerd en resultaten gewaardeerd. Onze medewerkers maken een persoonlijk plan en kunnen modules via onze interne  Professional Academy volgen om hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen.

Inspirerende thuisbasis

De (interim-)professionals die via ons werken bij de overheid bieden wij meer dan een mooie functie. Zij hebben toegang tot ons interactieve digitale platform MijnJS. Hier kunnen zij  onder meer hun urenregistratie bijhouden, maar ook kennis delen en uitwisselen met andere professionals.

Professional Academy

Om de persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen, bieden we onze professionals  de mogelijkheid om vier maal per jaar aantrekkelijke vaardigheidsmodules te volgen. Twee daarvan zijn gericht op professionele ontwikkeling (competenties) en twee op de ontwikkelingen binnen het vak.

14 okt 2014 1754 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JS Consultancy jouw rating
1 2 3 4 5