JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig!

JouwWeb

Historie van JouwWeb

Het idee voor JouwWeb werd in 2009 tijdens een minor ondernemerschap aan de TU Eindhoven gecreëerd door de jonge ondernemers Roel van Duijnhoven en Wouter Twisk. Aan de Technische Universiteit werd de prijs voor `beste ondernemingsplan' gewonnen.

Bij de lancering op 26 oktober 2009 was er direct veel belangstelling voor JouwWeb, getuige o.a. de media-aandacht van diverse kranten, regionale TV en nieuws-sites. JouwWeb werd dé dienst in Nederland om gratis een website te maken!

JouwWeb groeide spectaculair en in 2014 werd het gebruikersaantal van 350.000 bereikt!

Nieuwe JouwWeb

Op 2 oktober 2014 werd het nieuwe JouwWeb aangekondigd. Meer dan 2 jaar intensief werken heeft geleid tot een dienst waarmee iedereen zelf een professionele website kan maken. Professionaliteit staat hierbij voorop, dus is er gezorgd dat elke website een unieke uitstraling kan krijgen, geschikt is voor alle apparaten en essentiële extra's zoals een emailbox en domeinnaam inbegrepen zijn.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat elke ondernemer, professional, groep of hobbyist online vertegenwoordigd kan zijn met een professionele website die door hem of haar zelf is gemaakt.

Voor hobbyisten zullen wij de essentiële functies van deze dienst altijd gratis houden.

07 dec 2014 2416 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JouwWeb jouw rating
1 2 3 4 5