Johnny Wonder

Johnny Wonder is een communicatiebureau in hartje Amsterdam, waar strategische breinen, creatieve geesten en georganiseerde types werken. In verschillende teams maken we communicatie-concepten en campagnes, content voor op social media - en geven we trainingen en advies. Dit doen we voor onze uiteenlopende klanten: organisaties als de Nederlandse Spoorwegen, Mitros en Netbeheer Nederland.

Johnny Wonder

Hallo, wij zijn Johnny. Johnny Wonder.

Het is goed dat je er bent. In de digitale wirwar van het internet blijkt het immers best lastig om elkaar te vinden. Nu iedereen met iedereen kan praten, schreeuwt ook iedereen het hardst om aandacht. Daarom is het soms moeilijk om elkaar nog te verstaan, laat staan om echt een goed gesprek te voeren. En áls je dan in gesprek bent, is er altijd wel weer een gloednieuw platform, disruptieve startup of hilarisch kattenfilmpje dat je probeert af te leiden.

Dat is precies waarover we je wilden spreken.

Hoe doe je dat eigenlijk? Zorgen dat juist jouw boodschap niet wordt weggeklikt, maar wordt gezien? Mensen overtuigen dat ze bij jou willen horen? Dat ze je liken, doneren of zelfs iets voor je doen? Daar kunnen wij je bij helpen. Want je moet weten: hoewel al die nieuwe mogelijkheden communicatie niet eenvoudiger hebben gemaakt, bieden ze wel nieuwe kansen.

Kansen om mooie verhalen te vertellen, die je nog nooit had verteld. Om doelgroepen aan te spreken, die je eerder nog niet vond. Om zelf ’t nieuws te publiceren, dat jij wilt laten zien. Ongefilterd. En onder je eigen voorwaarden. Daar helpen we je graag bij.

Hoe we dat doen?

Allereerst door goed te luisteren. Naar wat je vraag precies is en wat je daarvoor nodig hebt. Door jouw kennis te gebruiken en er onze inzichten en ervaringen aan toe te voegen. En door te weten dat je nooit te oud bent om te leren.

En wie jij bent? Dat maakt ons niet uit. Zolang je maar het beste voor hebt met de wereld. Dat hebben wij namelijk ook.

Marketing en communicatie vacatures bij Johnny Wonder

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Johnny Wonder die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Johnny Wonder!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Johnny Wonder jouw rating
1 2 3 4 5