JOEP+CO

JOEP+CO is een werving en selectiebedrijf uit Haarlem dat zich met name focust op IT, ICT en sales. Wij begeleiden en bemiddelen zowel starters als ervaren professionals. JOEP+CO is een initiatief van Thomas Schwandt en Peter Krake en is opgericht in 2008. Zij hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende (internationale) sales, management en directie functies.

JOEP+CO

Het idee om JOEP+CO op te richten is geboren uit de praktijk. Bij het uitoefenen van hun functies werden zij veelvuldig geconfronteerd met de uitdaging om nieuwe professionals te werven, hen gemotiveerd te houden en een uitdagend ontwikkelingstraject te bieden. Doordat zij jarenlang 'aan de andere kant van de tafel' hebben gezeten weten zij als geen ander waar je als business manager, afdelingshoofd of sales manager mee geconfronteerd wordt. Zaken als de juiste balans in het team, een goede verdeling van taken en verantwoordelijkheden, alsmede een goede cultural fit tussen kandidaat en bedrijf zijn belangrijk. 

Ons uitgangspunt is de persoonlijke benadering naar de opdrachtgever en naar de kandidaat. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen vanuit deze benadering de beste match kan maken tussen opdrachtgever en kandidaat! 

Zelf op zoek naar een vacature binnen IT, ICT of sales? Bekijk onze actuele vacatures of neem contact met ons op!

28 nov 2014 1753 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JOEP+CO jouw rating
1 2 3 4 5