JLG

JLG Industries, Inc. innoveert al sinds 1969 en heeft hiermee een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze klanten hebben de allerhoogste prioriteit. We doen er alles aan hen te helpen bij het oplossen van hun problemen.

Als wereldleider in hoogwerkers komt u de producten en het personeel van JLG over de hele wereld tegen. Wij gaan hoger en verder om onze klanten te ondersteunen. We leveren de sterke, veelzijdige apparatuur die de klanten nodig hebben, ondersteund door een ongeëvenaarde opleiding en service, omdat we vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen het bouwen van apparatuur. Wij voelen ons partner bij de successen van onze klanten. We reizen de hele wereld af om de prestaties en productiviteit te verbeteren, te zorgen dat de beschikbaarheid optimaal is en vooruitgang mogelijk te maken.

JLG is een Oshkosh Corporation bedrijf [NYSE: OSK].

Onze missie

Door ons leiderschap, teamwork en toewijding blijven we aan onze distributeurs en klanten de beste kwaliteit, service en producten leveren, aan onze medewerkers de beste kansen om zich te ontplooien en aan onze aandeelhouders het hoogste rendement.

Het verhaal van JLG: Contact maken sinds 1969

JLG Maakt contact om u bij uw grootste problemen te helpen en doet dat al sinds de oprichting, toen John L. Grove zich ten doel stelde een groeiend probleem in de bouwwereld op te lossen.

Grove verliet een succesvolle kraanbouwer waar hij medeoprichter van was en merkte dat er een sterke behoefte was aan een machine waarmee medewerkers veilig en snel konden worden opgetild voor bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Met dit doel begon hij in 1969 JLG Industries, Inc. Met een staf van niet meer dan 20 medewerkers en een klein metaalverwerkingsbedrijf in McConnellsburg, Pennsylvania, verkocht hij in 1970 de eerste JLG hoogwerker.

Toen Grove in 2003 overleed, liet hij een bedrijf na dat wereldwijd nog steeds groeit, innovatieve producten ontwikkelt en contact maakt met onze klanten om hen te helpen productiever te zijn en veiliger te werken.

Carrièremogelijkheden

Bij JLG werken getalenteerde en ervaren mensen. Als onderdeel van het JLG-team komt u een wereldwijd netwerk versterken dat één doel heeft: contact maken met onze klanten en oplossingen voor hun problemen leveren. JLG is er alles aan gelegen u een veilige werkomgeving te bieden en al onze medewerkers gelijke kansen te bieden.

Locaties

JLG beschikt over 39 vestigingen voor verkoop en service over de hele wereld; onze grootste fabriek staat in McConnellsburg, Pennsylvania. Andere fabrieken staan in Pennsylvania en Ohio in de Verenigde Staten en in Frankrijk en België.

Arbeidsvoorwaarden

JLG biedt een volledig pakket arbeidsvoorwaarden aan inclusief een concurrerend salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden. We bieden tevens een programma aan om cursussen te vergoeden voor teamleden die zich verder willen ontplooien.

Assistentie 

Als u hulp nodig hebt bij het solliciteren bij JLG Industries of als u op zoek bent naar accommodatie tijdens de sollicitatieprocedure, neem contact op via europe@jlg.com.

Oshkosh Corporation biedt iedereen gelijke kansen , zowel medewerkers als sollicitanten. Informatie over uw achtergronden die wij wettelijk verplicht zijn te verzamelen, heeft op geen enkele wijze gevolgen voor uw sollicitatie. Oshkosh Corporation als leverancier van de overheid nodigt expliciet minderheden, vrouwen, mensen met een beperking en veteranen op om te solliciteren. Medewerkers of sollicitanten die onder de geldende voorschriften vallen en die dit bij hun sollicitatie melden, vallen onder ons beleid voor gelijke kansen. Het verstrekken van dergelijke informatie gebeurt op vrijwillige basis, de informatie wordt vertrouwelijk behandeld en is niet vereist om voor een baan in aanmerking te komen.

Medewerkers met bepaalde functies binnen Oshkosh Corporation hebben toegang tot geheime goederen en technologieën die onder de internationale regelgeving voor wapenhandel of onder exportbeperkingen vallen. Mogelijk moeten sollicitanten naar zulke functies volgens deze voorschriften een 'U.S. Person' zijn. Doorgaans is een 'U.S. Person' een Amerikaans staatsburger, iemand met een vaste woon- of verblijfplaats in de Verenigde Staten of iemand die als vluchteling is toegelaten of asiel heeft verkregen.

10 nov 2014 1410 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef JLG jouw rating
1 2 3 4 5