Isah Business Software

Isah Business Software is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie. De standaardfunctionaliteit sluit dan ook perfect aan bij de eisen en ambities van maakbedrijven. We bieden een geïntegreerde oplossing waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen, ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Isah in Tilburg

Over Isah

Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in lange klantrelaties. En de medewerkers van Isah maken daarbij het verschil!

Net als onze klanten, hebben de medewerkers van Isah veel passie voor de maakindustrie. Ze kennen de cultuur, spreken de taal en weten wat er belangrijk is. Veel collega's werkten zelf in de maakindustrie voordat ze bij Isah kwamen werken. En medewerkers die vanwege hun functie niet dagelijks een maakbedrijf bezoeken, kunnen minimaal een keer per jaar in de keuken kijken tijdens een van onze klantbezoekdagen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Isah in Tilburg

Marketing en communicatie vacatures bij Isah

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Isah Business Software in Tilburg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

10 feb 2023 514 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Isah Business Software jouw rating
1 2 3 4 5